Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Een complete badkamerrenovatie in Gent?

Wij verzorgen de kleine of grote renovatie van uw badkamer tot in de details. Vraag nu een gratis offerte!

Bad

Een bad herstellen heeft weinig zin: het probleem komt vroeg of laat terug. Onze vakmannen plaatsen naadloos een nieuw badkuip bij u thuis.

Douche

Is uw klassieke douche aan vervanging toe? Of wilt u graag overschakelen op een inloop- of regendouche? Wij spelen het voor u klaar.

Totaalrenovatie

Onze specialiteit? Totale badkamerrenovaties in de omgeving van Gent. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte.
Specialiteiten

Een badkamerrenovatie in Gent? Daar heeft u een professional voor nodig

Heeft u een specialist nodig voor uw badkamerrenovatie in Gent? Wij geven uw oude badkamer een gedeeltelijke of volledige opknapbeurt. Zeg uw ouderwetse badkamer vaarwel en kies voor een nieuwe badkamer op maat van úw wensen en voorkeuren.

De mogelijkheden zijn eindeloos: u kunt kiezen uit een catalogus met tientallen soorten tegels, kranen, lavabo’s, douches en toiletten. Wij volgen de laatste trends in badkamerdesign op de voet!

Badkamerrenovatie Gent leidt al uw grote en kleine badkamerrenovaties in goede banen. Heeft u vragen? Aarzel niet en bel ons op voor meer informatie of een offerte voor uw project.

Badkamerrenovatie in Gent: vakmanschap aan een eerlijke prijs

Uw heerlijk verkwikkende douche is één van de leukste momenten van de dag. Laat dit moment van rust niet vergallen door een kapotte douche, een lekkende badkuip of een muur vol schreeuwerige tegels.

Richt uw badkamer in zoals ú het wil en doe beroep op de vakmannen van Badkamerrenovatie Gent. Maar let op! Voor u het weet brengt u meer tijd door in uw bad dan in uw slaapkamer!

Een badkamerrenovatie in Gent hoeft niet duur te zijn. Wij bieden professionele kwaliteit tegen een erg scherpe prijs. Ook voor kleine herstellingen komen we graag bij u langs. Grote of kleine renovatie, wij houden ons altijd aan de afgesproken deadline.

Wilt u enkel uw douche, bad of sanitair vervangen? Wij staan zeven dagen op zeven voor u klaar. Vraag nu een gratis offerte bij dé referentie voor badkamerrenovatie in Gent.
© 2013-2017 Badkamerrenovatie Gent
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Badkamerrenovatie Gent
Afrikalaan 5
9000 Gent
Tel.: +32 14490490
Contacteer ons